Què són? - T-mobilitat

Una persona muestra la app T-mobilitat

Suports i títols

Què són els suports i títols?

 

La T-mobilitat és el nou sistema de validació del transport públic que integra la tecnologia sense contacte i que permet viatjar utilitzant un suport permanent i recarregable. Tens dues opcions: 

Els suports funcionen com a contenidors on pots carregar els títols de transport que adquireixis; al començament, pots portar un títol a cada suport. A diferència del suport de cartró magnètic que s’ha utilitzat fins ara, amb els nous suports pots conservar la validesa dels títols en cas de pèrdua o robatori. A més, també pots portar una recàrrega de reserva del mateix títol que estàs utilitzant, per evitar que et quedis sense dies de validesa o viatges.

La T-mobilitat sobre un sensor sense contacte.
Una persona consulta la seva targeta amb el mòbil.

On puc gestionar els meus suports i títols?

 

La plataforma de la T-mobilitat permet administrar els suports i els títols de manera digital, conèixer-ne la informació, administrar les dades personals, configurar els perfils o revisar l’historial de compres i viatges, entre altres operacions.

Per accedir a l’«Àrea personal», només has de donar-te d’alta gratuïtament en aquest web o de manera presencial als punts habituals de la xarxa del transport públic.

Passa’t a la T-mobilitat

 

Tots els teus moviments en transport públic al teu abast en la mateixa plataforma, que unificarà els teus títols de transports, et permetrà comprar de forma online, fer diferents gestions i sol·licituds i estar informat/da de les novetats i possibles alteracions del transport públic.

 

Un grup de joves amb la T-mobilitat s’apropa a un autobús
Anar a l'inici de la pàgina