Àrea personal - T-mobilitat

Un avi i un nen amb la T-mobilitat esperen el tren

Àrea personal

Dues amigues parlen de la T-mobilitat en una andana de tren.

Benvingut/da a l’Àrea personal de la T-mobilitat

 

Aquí pots gestionar tots els serveis de la plataforma T-mobilitat: adquirir i carregar suports i títols, conèixer el consum i l’historial de viatges, configurar els trajectes i rebre notificacions del servei en temps real.

Si encara no formes part de la T-mobilitat, a què esperes?

 

Per què fer-me un compte de la T-mobilitat?

 

A l’«Àrea personal» de la T-mobilitat pots fer gestions i consultes sobre suports, títols de transport i desplaçaments, i consultar informació sobre el teu compte. També pots personalitzar les notificacions dels trajectes i les parades preferides per rebre notificacions en temps real.

Si tens persones a càrrec teu, aquí pots gestionar-ne els perfils i fer operacions quotidianes de manera independent.

Si ja t'has donat d'alta a la T-mobilitat de manera presencial, pots crear un compte web i gaudir dels avantatges del sistema digital mitjançant la plataforma en línia o l’aplicació mòbil.

Una persona surt d’una estació de tren.
Dues amigues fan broma dins del metro.

Quins avantatges té aquest nou sistema?

 

Agilitat

Pots accedir al transport públic amb un telèfon mòbil o amb una targeta recarregable gràcies a les validadores sense contacte. 

Comoditat

Tots els moviments que facis en transport públic es concentren a la mateixa plataforma. Disposes de l’«Àrea personal», on pots adquirir i gestionar els títols i els suports.

Seguretat

El nou sistema funciona amb tecnologia sense contacte i és més durador i més segur: la validesa dels títols es restableix en cas de pèrdua o robatori.

Com puc registrar-me?

 

Tens dues vies de registre:  

*Per agilitzar el tràmit presencial, descarrega’t la «Sol·licitud d’inici», omple-la i lliura-la al punt al qual acudeixis, juntament amb el DNI i amb l’acreditació específica, en cas que demanis un títol bonificat (per exemple, de família nombrosa).

Una persona gestiona la T-mobilitat des del seu ordinador.

Passa’t a la T-mobilitat

 

Tots els teus moviments en transport públic al teu abast en la mateixa plataforma, que unificarà els teus títols de transports, et permetrà comprar de forma online, fer diferents gestions i sol·licituds i estar informat/da de les novetats i possibles alteracions del transport públic.

 

Un grup de joves amb la T-mobilitat s’apropa a un autobús
Anar a l'inici de la pàgina