Atenció i ajuda

El personal del centre telefònic de T-mobilitat presta servei

Atenció i ajuda

Ruta de navegació

Cita prèvia

Cita prèvia

Per fer qualsevol consulta o tràmit sobre la T-mobilitat de manera presencial, demana dia i hora al Centre d’atenció i informació (CAI), a l'avinguda de la Granvia de L'Hospitalet, 16-20.

Et rebrem de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. Dissabte, diumenges i festius, de 9 a 14 h.

Si la teva visita és per a començar a utilitzar el nou sistema T-mobilitat, pots agilitzar el procés d’alta descarregant-te la sol·licitud inicial, que és el document que has de lliurar al CAI, juntament amb el document d’identitat. Per a qualsevol altra consulta, recorda que també has de presentar el document d’identitat i la targeta T-mobilitat, sigui la targeta recarregable o la del telèfon mòbil. Si algú ve en lloc teu a realitzar el tràmit, també ha de presentar una autorització firmada per tu. Aquí tens els dos documents:

Si necessites fer diferents tràmits, sol·licita tantes cites com tràmits hagis de realitzar, així podrem reservar per a tu el temps suficient i evitem que altres persones pateixin retards.

Abans de demanar cita prèvia, consulta les «Preguntes freqüents» per veure si pots solucionar el dubte o la consulta, i recorda que disposes d’altres canals telemàtics i de l’«Àrea personal», des d’on pots fer la majoria de tràmits sense moure’t de casa.

Una clienta és atesa al Centre T-mobilitat.

Tmobilitat-tmobilitatMyFrame Portlet

Tmobilitat-tmobilitatMyFrame Portlet no està disponible temporalment.

Passa’t a la T-mobilitat

Passa’t a la T-mobilitat

 

Tots els teus moviments en transport públic al teu abast en la mateixa plataforma, que unificarà els teus títols de transports, et permetrà comprar de forma online, fer diferents gestions i sol·licituds i estar informat/da de les novetats i possibles alteracions del transport públic.

 

Un grup de joves amb la T-mobilitat s’apropa a un autobús