Famílies monoparentals i nombroses - T-mobilitat

Els títols de famílies monoparentals i nombroses es deixen de vendre en cartró

 

  • Els títols T-usual FM/FN i T-70/90 FM/FN es van deixar de vendre en cartró amb banda magnètica el passat 31 de desembre i només es poden adquirir ara amb la T-mobilitat personalitzada o el mòbil.
  • Aquelles persones que disposin de títols antics amb validesa podran seguir viatjant amb ells fins que s’esgotin o caduquin, el 30 d'abril de 2024.
     
Una família amb les seves T-mobilitat.

Els avantatges de la T-mobilitat per a les famílies

 

Passeu-vos a la T-mobilitat i gaudiu de més comoditat:

  • Pots acreditar que ets família monoparental o nombrosa en línia.
  • Presenta la documentació un sol cop.
  • Recarrega els títols FM/FN a qualsevol màquina o a través de les apps T-mobilitat, TMB App o FGC T-mobilitat.
     

Com obtenir la T-mobilitat en línia

Fes-ho en línia en un moment des d'aquest mateix web.

Quan t'hagis donat d'alta en línia, accedeix a l’apartat ‘Perfils bonificats’ de la teva àrea personal i afegeix el perfil que et pertoqui. Això requerirà verificar el teu número de carnet de família.

Com fer la targeta a un/a menor d’edat en línia

El cas de les persones menors d’edat de les famílies és lleugerament diferent, per qüestions legals i de protecció. T’expliquem com procedir:

Un cop pare, mare, tutor/a us heu dona’t d’alta, doneu d’alta els/les menors, des de l’apartat ‘Comptes que gestiono’ de l’àrea personal.

Acredita la seva condició de família monoparental o nombrosa des de la secció ‘Perfils’ del fill o filla en qüestió. Això requerirà verificar el número de carnet de família.

Demana la seva T-mobilitat amb el perfil FM/FN carregat. Els i les menors no poden viatjar amb el mòbil, així que la seva única opció és la targeta recarregable.

Prefereixes fer el tràmit en un punt d'atenció?

 

Et recomanem fer el tràmit en línia per estalviar temps i cues, però si prefereixes fer-ho en persona, la xarxa de transport públic ofereix una quarantena de punts d'atenció T-mobilitat.

Consulta'ls, mira quin et convé i demana cita prèvia, si cal.

Anar a l'inici de la pàgina