You were redirected to https://t-mobilitat.atm.cat/web/t-mobilitat/news/-/asset_publisher/IryghYQrHbuM/content/el-centre-t-mobilitat-ofereix-atencio-especialitzada-en-llengua-de-signes/54021 .

Click the following link if you want to dismiss this redirect and access the original URL: Link .

El Centre T-mobilitat ofereix atenció especialitzada en llengua de signes - T-mobilitat

null El Centre T-mobilitat ofereix atenció especialitzada en llengua de signes

Una agent atén a una usuària en llengua de signes.

El Centre T-mobilitat ofereix atenció especialitzada en llengua de signes

30 Apr 2024

Les persones sordes signants poden optar per visites presencials per dur a terme gestions o videotrucades per fer consultes més senzilles.

El Centre T-mobilitat, ubicat a la Granvia de l’Hospitalet 16-20, ha començat a oferir aquest mes d’abril un servei d’atenció especialitzat en llengua de signes per a la comunitat sorda signant, en català, espanyol i anglès. Es tracta d’un servei que presta una persona sorda signant de l’equip del Centre d’Atenció i Informació, i que s’ha treballat amb l’acompanyament de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), amb l’objectiu de resultar el màxim eficient i útil possible per a aquest col·lectiu.

El servei es basa en la possibilitat de concertar una visita amb la persona que presta aquesta atenció per poder fer tràmits o gestions relacionades amb el sistema T-mobilitat. Alternativament, si algú té dubtes, consultes o necessita solucionar un problema, però no requereix la presencialitat, s’ofereix la possibilitat de programar una videotrucada.
 
El servei es pot sol·licitar per qualsevol canal d’atenció de T-mobilitat (canal d’X: @T_mobilitat, canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció o el telèfon gratuït 900 928 900) i la persona que el desitgi només ha de concretar que vol l’atenció en llengua de signes. A partir d’aquí, el centre d’atenció consensuarà un dia i una hora amb la persona interessada.
 
Un Centre accessible amb un equip inclusiu
 

La incorporació d’aquest servei s’emmarca en la voluntat del projecte T-mobilitat d’agrupar en el seu equip d’atenció persones amb diferents capacitats. Actualment, l’equip del centre d’atenció i informació T-mobilitat, gestionat per Moventia com a empresa explotadora del servei, està integrat en un 30% per persones amb alguna discapacitat.
 
Aquesta, per tant, és una més de les iniciatives que l’ATM de Barcelona impulsa per fer que l’atenció del sistema T-mobilitat sigui el més accessible i inclusiva possible. L’oficina d’atenció del Centre T-mobilitat es va dissenyar en el seu moment seguint l’assessoria de col·lectius amb diferents capacitats: accés a peu de carrer, ampli i sense barreres arquitectòniques; taules a diferents nivells d’alçada i bucles magnètics per afavorir l’atenció de persones amb diversitat auditiva.

El Centre d’atenció i informació de la T-mobilitat està ubicat a la Granvia de l’Hospitalet de Llobregat, 16-20, a tocar de la Ciutat de la Justícia, tot just a la sortida de la parada d’FGC d’Ildefons Cerdà.

Go to the top of the page