La T-jove serà el primer títol de transport que es deixi de vendre en cartró i que funcionarà només amb T-mobilitat - T-mobilitat

null La T-jove serà el primer títol de transport que es deixi de vendre en cartró i que funcionarà només amb T-mobilitat

La T-jove serà el primer títol de transport que es deixi de vendre en cartró i que funcionarà només amb T-mobilitat

16 de des. 2022

L’ATM inicia una campanya per informar i recomanar que les persones joves comencin a fer els tràmits d’alta a la T-mobilitat, perquè puguin començar a carregar la T-jove a partir del gener amb els preus i tarifes de 2023

Durant els primers dos mesos de 2023, l’abonament T-jove del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona es deixarà de vendre en cartró i només estarà disponible en suports T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Així ho anuncia l’ATM en la campanya de comunicació, conjunta amb operadors, que s’inicia avui a diferents mitjans i suports digitals.

D’aquesta manera, la T-jove es converteix en el primer títol que deixarà d’estar disponible en el suport tradicional de targeta de cartró amb banda magnètica, un pas que serà efectiu durant els dos primers mesos de 2023. Així, i per tal d’agilitzar el tràmit de conversió al nou sistema de validació sense contacte, es recomana que totes les persones usuàries de menys de 25 anys que encara no estiguin donades d’alta a la T-mobilitat ho facin durant les properes setmanes. El procés d’alta es pot fer de forma telemàtica a través de les plataformes de T-mobilitat, TMB i FGC, que es troba en aquesta pàgina.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona és progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i cada cop en més serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Pots consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina