La T-mobilitat arriba al servei de bus urbà de Sabadell, Gelida i Sant Esteve Sesrovires, i a diferents línies interurbanes - T-mobilitat

null La T-mobilitat arriba al servei de bus urbà de Sabadell, Gelida i Sant Esteve Sesrovires, i a diferents línies interurbanes

La T-mobilitat arriba al servei de bus urbà de Sabadell, Gelida i Sant Esteve Sesrovires, i a diferents línies interurbanes

25 de gen. 2023

El nou sistema comença a funcionar les vint línies de Transports Urbans de Sabadell (TUS), el servei d’una de les ciutats més poblades de Catalunya

La T-mobilitat fa aquesta setmana un nou pas en el seu desplegament gradual a l’àrea de Barcelona i arriba al municipi de Sabadell, una de les darreres grans ciutats de la província que restava per integrar a la T-mobilitat.

Una vintena de línies de Transports Urbans de Sabadell (TUS) s’incorporen al nou sistema de validació, de manera que la ciutadania sabadellenca podrà viatjar amb la nova targeta o el mòbil en els seus autobusos urbans i fer transbordaments a Rodalies, Ferrocarrils i altres línies de bus ja integrades.

Integració de les línies d’Hillsa
D’altra banda, també s’incorpora un nou grup de línies interurbanes que recorren les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i l’Anoia, a més dels serveis urbans de Gelida i Sant Esteve Sesrovires.

Es tracta de l’explotació de bus d’Hispano Llacunense o Hillsa, amb diferents línies interurbanes, entre elles la de la xarxa Exprés.cat e18, i també el servei municipal de bus de Gelida i Sant Esteve Sesrovires.

Més del 90% de la xarxa de bus funciona amb T-mobilitat

Amb aquestes incorporacions i la de la majoria de línies de Sagalés, el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona és de més del 90%. Les explotacions de busos que manquen, que tenen tecnologies diferents i han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat, es produiran durant les properes setmanes.

Actualment, el nou sistema ja supera el mig milió de validacions en dia feiner i permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6.

 

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

 

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

 

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina