La T-mobilitat incorpora la T-grup i la T-70/90 FM/FN - T-mobilitat

null La T-mobilitat incorpora la T-grup i la T-70/90 FM/FN

La T-mobilitat incorpora la T-grup i la T-70/90 FM/FN

03 de maig 2023

El nou sistema ja ha posat en funcionament pràcticament tota la gamma de títols integrats de l’ATM de Barcelona, a falta de sumar la T-usual per a persones en atur, la T-verda o la T-dia

La T-mobilitat incorpora aquest mes de maig dos nous títols que ja es poden comprar i validar amb el nou sistema sense contacte: la T-grup, el títol multipersonal de 70 viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació, i la T-70/90 FM/FN, el títol per a famílies nombroses i monoparentals que permet fer 70 viatges durant 90 dies consecutius des de la primera validació.

La T-grup, per la seva banda, va suposar 1,5 milions de validacions i 13.000 títols venuts, el passat 2022, mentre que la T-70/90 FM/FN va representar unes 700.000 validacions i 8.000 vendes.

Igual que la resta de títols, aquests dos darrers que s’incorporen es podran adquirir a través dels canals habituals de la T-mobilitat, amb l’única excepció dels punts presencials, que no els vendran. Una vegada adquirit el suport, sigui físic en targeta recarregable o bé virtual en el telèfon mòbil (amb tecnologia Android i NFC), caldrà carregar-hi el títol desitjat.

Tot i activar-se amb T-mobilitat, aquests dos títols es continuaran venent en versió magnètica a les màquines d’autovenda.

Canals de venda del suport T-mobilitat

- Els webs de T-mobilitatTMB FGC (en el cas d’adquirir targeta recarregable física).

- Les aplicacions T-mobilitatTMB App i FGC T-mobilitat (en el cas d’adquirir suport virtual).

Punts exclusius de càrrega i recàrrega de títols

- Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, FGC, Rodalies i TRAM. (en el cas de càrrega i recàrrega de targeta física).

- Les aplicacions T-mobilitatTMB App i FGC T-mobilitat.

 

Cal destacar que les famílies monoparentals i nombroses ja poden afegir telemàticament el perfil FM/FN a través de qualsevol dels tres webs, un pas necessari per adquirir títols bonificats. També es podran activar aquests perfils en el cas de menors d’edat.

Amb la suma d’aquests dos títols, la pràctica totalitat de la gamma de títols integrats de l’ATM de Barcelona es pot utilitzar amb el nou sistema sense contacte. Queda pendent la integració de la T-usual per a persones en situació d’atur, la T-verda i la T-dia. Aquesta es produirà els propers mesos

 

Anar a l'inici de la pàgina