La T-mobilitat incorpora més de 170 línies de bus urbà i interurbà de tota la província de Barcelona - T-mobilitat

null La T-mobilitat incorpora més de 170 línies de bus urbà i interurbà de tota la província de Barcelona

La T-mobilitat incorpora més de 170 línies de bus urbà i interurbà de tota la província de Barcelona

24 de gen. 2023

Amb aquesta nova integració, prop del 90% de la xarxa de bus ja permet viatjar amb el nou sistema de validació

La T-mobilitat integra aquesta setmana una part molt significativa de la xarxa d’autobusos de les 6 corones de l’ATM de Barcelona que restaven per incorporar en el nou sistema de validació. Es tracta d’un paquet amb més de 170 línies d’autobusos de Sagalés que presten serveis tant interurbans com serveis de busos urbans de tota la província de Barcelona.

Sagalés, un dels principals operadors de bus del sistema tarifari, comença a integrar-se en la T-mobilitat a través de les següents explotacions:

- Empresa Sagalés: una cinquantena de línies interurbanes que recorren el Vallès Oriental, el Moianès i el connecten amb Barcelona. També inclou els serveis urbans de l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Bigues, Parets del Vallès, Vilamajor, Vilanova del Vallès i Vallromanes.

- Cingles Bus: diverses línies interurbanes que connecten el Maresme i el Vallès, a més dels serveis urbans de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera.

- CRA La Hispania: més de vint línies interurbanes que connecten el Vallès, el Maresme i Barcelona, i els serveis urbans d’Alella-el Masnou, de Mollet del Vallès i de Sant Fost de Campsentelles.

- Ferrocarriles y Transportes: més de vint línies que recorren el Vallès i el connecten amb Barcelona, entre elles, els serveis urbans de Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans.

- Manresa Bus: les vuit línies del transport urbà del municipi de Manresa.

- 17 Bages Bus: més de trenta línies de l’entorn de Manresa, el Bages i el Berguedà.

- Transgran: dotze línies del municipi de Granollers i la seva conurbació.

Entre aquestes explotacions s’inclouen diferents línies Exprés.cat: e7, e9, e10, e13, e19, e21.

Encara restaran algunes línies operades per Sagalés, com ara el transport urbà de Vic o línies interurbanes del seu entorn, així com línies interurbanes del nord del Maresme, que s’incorporaran durant les properes setmanes. Aquesta situació es dona perquè són línies amb vehicles que tenen tecnologies diferents i que han requerit aplicar solucions tècniques més complexes per tal d’adaptar-les al nou sistema T-mobilitat.

Amb les incorporacions d’aquesta setmana, el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona és de prop del 90%. Les explotacions de busos que manquen, que tenen tecnologies diferents i han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat, es produiran durant les properes setmanes.

Actualment, el nou sistema ja supera el mig milió de validacions en dia feiner i permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6.

 

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

 

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

 

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina