Les línies d’autobús urbà de Terrassa s’integren en el sistema T-mobilitat - T-mobilitat

null Les línies d’autobús urbà de Terrassa s’integren en el sistema T-mobilitat

Les línies d’autobús urbà de Terrassa s’integren en el sistema T-mobilitat

03 d’oct. 2022

El nou sistema continua l’expansió en l’àmbit d’autobús fora de l’àrea metropolitana de Barcelona i entra en funcionament als serveis urbans TMESA

Un nou grup de línies d’autobusos urbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Així, el sistema continua el desplegament previst per funcionar de manera integral a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari i dels autobusos urbans de Martorell, Mataró i Vallirana, aquest mes de setembre.

Aquesta novetat fa que totes les línies d’autobús urbà de la localitat de Terrassa estiguin en funcionament amb la T-mobilitat. L’operador de transport de les línies en qüestió és el Grup Avanza.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina