Les línies d’autobús urbà de tres municipis fan el pas al nou sistema T-mobilitat - T-mobilitat

null Les línies d’autobús urbà de tres municipis fan el pas al nou sistema T-mobilitat

Les línies d’autobús urbà de tres municipis fan el pas al nou sistema T-mobilitat

27 de set. 2022

Es tracta de l’inici d’un dels darrers passos de desplegament previstos per funcionar de manera integral a tot el Sistema Tarifari Integrat

Un nou grup de línies d’autobusos urbans de dues companyies de transport incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Aquesta nova integració representa l’inici d’un dels darrers passos de desplegament previstos per funcionar de manera integral a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari, aquest mes de setembre.

Aquesta novetat fa que totes les línies d’autobús urbà de Martorell, Mataró i Vallirana estiguin en funcionament amb la T-mobilitat. Els operadors de transport de les línies en qüestió són el Grup Avanza (Mataró Bus) i Soler i Sauret (Vallibus i Bus Urbà de Martorell). El pas facilita el transbordament a la ciutadania d’aquestes localitats entre els serveis ferroviaris i els autobusos de l’entorn, un ecosistema cabdal en molts municipis.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina