Les persones assistents al MWC23 van dur a terme 155.000 viatges amb un nou format de T-mobilitat - T-mobilitat

null Les persones assistents al MWC23 van dur a terme 155.000 viatges amb un nou format de T-mobilitat

Les persones assistents al MWC23 van dur a terme 155.000 viatges amb un nou format de T-mobilitat

09 de març 2023

Més de 23.000 congressistes del MWC23 van viatjar durant els dies de l’esdeveniment amb un nou suport T-mobilitat, de cartró i no personalitzat però també sense contacte, específic per al congrés

El MWC 2023 va portar la setmana passada desenes de milers de persones a Barcelona, i la T-mobilitat i la xarxa de transport públic van ser part protagonista de la seva mobilitat. Més de 23.000 congressistes es van moure durant els dies de l’esdeveniment amb un nou format de targeta T-mobilitat, de cartró i sense personalitzar, però també sense contacte.

Cada any, l’organització del MWC23 facilita gratuïtament una targeta de transport il·limitada per als dies de la fira a les persones que disposen d’entrada. Enguany, en base a l’acord entre Mobile World Capital Barcelona i l’ATM de Barcelona, aquesta targeta va ser fabricada sobre les bases del nou sistema T-mobilitat, amb un disseny i característiques específiques d’un format, l’anònim de cartró, que experimentava el seu primer contacte amb el passatge real la setmana passada. I el resultat ha estat molt positiu, amb més de 150.000 viatges realitzats entre el 27 de febrer i el 2 de març, el triple de validacions que l’any passat.

L’esdeveniment de quatre dies ha permès obtenir una quantitat de validacions reals molt significativa amb la nova targeta de cartró sobre la xarxa de transport, el que ha confirmat el bon funcionament d’aquest nou format en un entorn d’ús real, que havia passat les proves pertinents els darrers mesos. A més, gràcies a les prestacions del nou sistema, es poden obtenir dades molt útils i precises sobre, per exemple, les hores amb més validacions, les estacions d’on provenen les persones assistents a la fira o els transports més utilitzats.

El format no personalitzat es farà extensiu a tot el sistema

La T-mobilitat permet actualment desplaçar-se amb una targeta recarregable personalitzada i amb el telèfon mòbil (per a dispositius Android, de moment). Durant aquest 2023, s’hi afegirà una tercera opció: una targeta sense personalitzar, també recarregable i sense contacte, fabricada en cartró però amb el mateix xip que la targeta personalitzada, que es podrà comprar sense registre previ i està pensada per a passatge esporàdic o menys recurrent. Només permetrà carregar títols no personals, com ara la T-casual, la T-familiar o la T-grup.

El sistema acabarà de configurar els punts de venda de la xarxa perquè puguin expedir correctament aquestes noves targetes i posar-les a disposició de la ciutadania i el turisme durant el 2023.

 

Anar a l'inici de la pàgina