El Centre T-mobilitat obre les portes a la ciutadania per primer cop amb motiu de la Setmana de la Mobilitat - T-mobilitat

null El Centre T-mobilitat obre les portes a la ciutadania per primer cop amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

El Centre T-mobilitat obre les portes a la ciutadania per primer cop amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

20 de set. 2022

Més de quaranta persones han visitat les instal·lacions de la T-mobilitat aquest cap de setmana per conèixer els seus espais i el funcionament del nou sistema

Una quarantena de persones han visitat aquest cap de setmana el Centre T-mobilitat per conèixer els espais que permeten funcionar el nou sistema de validació i gestió i també alguns detalls operatius del dia a dia de les instal·lacions. L’activitat s’ha emmarcat en la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que ha obert les portes de diferents espais vinculats a la mobilitat de la ciutat i l’àrea metropolitana, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Europea 2022.

L’ATM de Barcelona, a més de coordinar la participació en el programa dels diferents operadors de transport de la xarxa, que han ofert activitats diverses, ha volgut sumar el Centre T-mobilitat com a espai d’operació i gestió. Les instal·lacions, que estan oficialment en funcionament des d’abril de 2021, estan dividides entre el Centre d’atenció i informació (CAI), que gestiona tota l’atenció a la ciutadania sobre els temes vinculats a la T-mobilitat, i el Centre de Gestió de la Informació del Transport, una sala de control que rep la informació de la xarxa de transport públic i l’aglutina per obtenir una fotografia constant del seu funcionament.

Les diferents visites de dissabte i diumenge han pogut recórrer i conèixer aquests dos espais, rebre de primera mà algunes xifres i curiositats operatives i marxar a casa amb la T-mobilitat, aquelles persones que així ho han volgut. Es tracta del primer cop que el centre obre portes a ciutadania, que s’ha pogut apuntar voluntàriament; fins ara, les instal·lacions havien rebut mitjans de comunicació i personal del sector del transport públic, com ara operadors o entitats especialitzades i administracions.

Anar a l'inici de la pàgina