La T-mobilitat entra en funcionament en tres nous operadors de línies interurbanes d’Osona - T-mobilitat

null La T-mobilitat entra en funcionament en tres nous operadors de línies interurbanes d’Osona

La T-mobilitat entra en funcionament en tres nous operadors de línies interurbanes d’Osona

23 de nov. 2022

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, integra a partir d’aquest dimecres, dia 23, noves línies interurbanes de bus de la comarca d’Osona

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, integra a partir d’aquest dimecres, dia 23, noves línies interurbanes de bus de la comarca d’Osona.

Les integracions d’aquesta setmana engloben tres noves companyies de transports:

  • Autocars Comasolivas: dues línies interurbanes de l’entorn de Vic.
  • Autocars Prat: una línia interurbana al voltant de Vic.
  • Autocars Rovira: quatre línies interurbanes de la comarca d’Osona.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona és progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i cada cop en més serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Pots consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina