La T-mobilitat es posa en marxa en una quarantena de línies interurbanes de l’operador Monbus – Hispano Igualadina - T-mobilitat

null La T-mobilitat es posa en marxa en una quarantena de línies interurbanes de l’operador Monbus – Hispano Igualadina

La T-mobilitat es posa en marxa en una quarantena de línies interurbanes de l’operador Monbus – Hispano Igualadina

05 de des. 2022

L’explotació completa d’Hispano Igualadina, operada per Monbus, se suma al nou sistema amb més de 40 línies que recorren les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Bages i el Baix Llobregat i les connecten amb Barcelona

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, integra a partir d’aquesta setmana una quarantena de línies interurbanes de bus que recorren les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Bages i el Baix Llobregat i les connecten amb Barcelona. Es tracta de l’explotació de bus d’Hispano Igualadina, actualment operada per l’empresa Monbus, una de les darreres grans companyies de bus que resten per incorporar a la T-mobilitat. Entre les 43 línies que s’integren, destaquen les de la xarxa Exprés.cat e5, e22 i e23, i també el servei municipal de bus d’Abrera.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona és progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i cada cop en més serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Pots consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina