La T-mobilitat integra les primeres línies interurbanes de fora de l’àrea metropolitana i diversos serveis de bus urbà - T-mobilitat

null La T-mobilitat integra les primeres línies interurbanes de fora de l’àrea metropolitana i diversos serveis de bus urbà

La T-mobilitat integra les primeres línies interurbanes de fora de l’àrea metropolitana i diversos serveis de bus urbà

11 d’oct. 2022

El nou sistema entra en funcionament a Rubí Bus, als busos urbans del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar-Cabrera i a desenes de línies interurbanes del Maresme i el Vallès Occidental

Més d’una quarantena de línies d’autobusos urbans i interurbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Aquest és un nou pas, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari i dels autobusos urbans de Martorell, Mataró, Terrassa i Vallirana, el mes de setembre.

La integració d’aquesta setmana incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de l’àrea metropolitana, de tres companyies de transports diferents:

  • Empresa Casas: una vintena de línies que presten servei al Maresme, incloses les línies Exprés.cat e11.1 i e11.2.

  • La Vallesana: una desena de línies interurbanes que operen en l’entorn de Sabadell i Terrassa.

  • Autocars Pujol: 2 línies interurbanes que cobreixen els recorreguts entre Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls.

D’altra banda, també entren en funcionament amb la T-mobilitat les línies urbanes del servei municipal de Rubí, Rubí Bus, operades pel Grup Avanza. També s’incorporen les línies urbanes del Masnou, Vilassar de Mar-Cabrera de Mar i Premià de Mar, operades per Casas.

Canals de venda dels títols

Pots comprar els títols de totes les zones a tots els canals de comercialització oficials de la T-mobilitat:

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

D’altra banda, es recorda que, a partir de l’edat de 6 anys, totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta.

Anar a l'inici de la pàgina