Suports i títols

Una persona consulta la seva targeta amb el mòbil

Suports i títols

Ruta de navegació

Funcionament dels títols

Quins títols funcionen amb la T-mobilitat?

 

El sistema de la T-mobilitat funciona amb els mateixos títols de transport de l’ATM de Barcelona amb els quals viatges normalment. Amb la nova plataforma, pots carregar el títol que més et convingui al suport que hagis triat, amb els avantatges que això suposa. Durant un temps, això sí, el nou sistema de la T-mobilitat i el sistema convencional dels bitllets de cartró amb banda magnètica conviuran, fins que hi hagi un traspàs definitiu cap a la nova plataforma.

Inicialment, aquests són els títols que es posen en servei amb la T-mobilitat. Recorda que només es poden fer servir amb la T-mobilitat si et desplaces dins l’àmbit dels 36 municipis de la zona metropolitana.

Una persona recarrega la seva targeta en una màquina de bitllets amb l’ajuda del personal d’estació.

Llistat títols

Títols de transport

 

Títol personal i intransferible, amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 30 dies consecutius, a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport segons les zones per les quals es transiti. Ha d’anar acompanyat d’un document oficial acreditatiu i en vigor del seu titular.

Cost: 40,00 € 1 zona

 
T-jove d’1 zona Abrir el contenido

Títol personal i intransferible per a joves menors de 25 anys amb un nombre il·limitat de viatges integrats en 90 dies consecutius, a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport segons les zones per les quals es transiti. Ha d’anar acompanyat d’un document oficial acreditatiu i en vigor del seu titular.

La condició de beneficiari del títol T-jove es manté durant la vigència del títol, tot i que s’hagin complert 25 anys durant aquest període, sempre que s’aporti la documentació que l’acrediti que en el moment de l’adquisició i de la primera validació el titular era menor de 25 anys.

Perfil de bonificació Jove

Per adquirir aquests títols de transport has de tenir la bonificació Jove al teu perfil de T-mobilitat. Aquest s'assignarà automàticament a les persones usuàries menors de 25 anys.

Cost: 80,00 € - 1 zona

rir el cont

 

*Per a T-usual i T-jove de més d’1 zona, o per a altres títols, cal seguir fent servir el sistema de targetes magnètiques.

Consulta els títols i les tarifes 2021 de tota la gamma al web de l’ATM.

On puc adquirir els títols?

Dues persones recarreguen la T-mobilitat en una màquina de bitllets.

On puc adquirir els títols?

 

Els títols es poden adquirir de manera presencial o bé en línia.  

Recorda que t’has de donar d’alta prèviament al sistema T-mobilitat i tenir un suport (targeta o mòbil) per comprar i carregar.

Com es carrega el títol al meu suport?

Com es carrega el títol al meu suport?

 

Un cop disposis del suport, pots carregar els títols de transport de manera presencial i en línia al web i a l’app.

  • En línia

A l’app T-mobilitat, on pots fer compres immediates si disposes de tecnologia NFC.

Aquest web també permetrà fer recàrregues més endavant. 

  • De manera presencial

A les màquines d’autovenda de les estacions de metro, tren i TRAM, i als punts d’atenció de la xarxa de transport públic

Una persona recarrega la seva targeta en una màquina de bitllets.

Què són els perfils bonificats?

Què són els perfils bonificats?

Què són els perfils bonificats?

Els títols amb alguna bonificació, com ara la T-jove i els títols de Família Monoparental i Família Nombrosa, no els pot adquirir tothom, només aquelles persones que s’acreditin, com fins ara. Amb el nou sistema, les persones usuàries de la T-mobilitat poden tenir associats un o més perfils que els hi permetran adquirir aquests títols amb bonificacions. 

  • Perfil Jove: se’ls hi assignarà automàticament a totes aquelles persones amb menys de 25 anys. Permet adquirir les T-jove.
  • Perfil FM/FN: estarà disponible en unes setmanes i s’haurà d’acreditar un cop en un punt presencial de la xarxa, presentant la mateixa documentació acreditativa que es requeria fins ara (document d’identitat i credencials de família monoparental o nombrosa). Permetrà adquirir els títols de gamma FM/FN.

Durant la implantació del sistema, s’aniran afegint més perfils, com ara el de persona en situació d'atur. De moment, una persona usuària pot tenir el Jove. 

Devolucions

Una persona recarrega la seva targeta amb el mòbil.

Devolució del títol: 24 hores

 

Si has comprat un títol i el vols tornar, disposes de 24 hores des de la seva adquisició per obtenir el reemborsament, sempre que no l’hagis utilitzat.

  • Si l’has adquirit per canals digitals, pots demanar la devolució des del menú de detalls del títol. Si el títol encara no s’ha carregat a la targeta, cancel·la la sol·licitud de recàrrega des de l’apartat «Els meus tràmits» i l’operació s’aturarà.
  • Si l’has adquirit de manera presencial, en un punt o màquina de bitllets, has de demanar la devolució en un punt d’atenció del mateix operador on hagis adquirit el títol (per exemple: si has comprat una T-usual en un punt de TMB, l’has de tornar en un punt de TMB; si ho has fet a Rodalies, l’has de tornar a Rodalies).
     

Passa’t a la T-mobilitat

Passa’t a la T-mobilitat

 

Tots els teus moviments en transport públic al teu abast en la mateixa plataforma, que unificarà els teus títols de transports, et permetrà comprar de forma online, fer diferents gestions i sol·licituds i estar informat/da de les novetats i possibles alteracions del transport públic.

 

Un grup de joves amb la T-mobilitat s’apropa a un autobús